Meget imponerende seier!

Emmanuel Amarh

På en dag hvor Øyvind Hoås og Martin Wiig fikk hvile, stod ungguttene opp for Sarpsborg 08! 16-årige Emmanuel Amarh og 20-årige Faton Zahiri scoret ett mål hver fra sine angrepsposisjoner. Jon André Fredriksen gjorde kvelden fullkommen med sin 3-1-scoring i det 79. minutt. Sarpsborg 08 slo Løv-Ham 3-1 på La Manga, og det med tre tenåringer i startoppstillingen!


Sarpsborg 08 åpnet kveldens kamp godt, og til tross for Løv-Hams tidvis gode ballinnhav, var det de blåhvite som kom til de store sjansene. Etter 33 minutter skulle den 16-årige hospitanten Emmanuel Amarh vise seg fram. Amarh hadde tidligere i omgangen utgjort en stadig trussel mot bergensernes forsvar, men da han mottok ballen fra Jørn Hagen i det 33. minutt sa det pang. Amarh smelte til med høyrebeinet og klinet ballen opp i vinkelen.


Ikke lenge etter skulle Løv-Ham få sin utligning ved Efe Ehiorobo. Joacim Heier feilberegnet ute i feltet, og Løv-Hams defensive midtbanespiller fikk en enkel jobb med å stange lærkula i nota. Etter dette bølget spillet litt fram og tilbake. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.


2. omgang startet med et lite trykk fra bergenserne, og Løv-Ham produserte et par brukbare muligheter. Det ble med det for de grønne og hvite, for Sarpsborg 08 skulle kjøre alt som var etter dette. Etter et godt angrep satte Faton Zahiri inn 2-1 i det 75. minutt. Fire minutter senere fikk Jon André Fredriksen æren av å sette inn 3-1-målet etter flotte kombinasjoner og en god redning av Løv-Ham-keeper Kim Deinoff i forkant.


Sarpsborg 08 gikk av banen med en meget sterk 3-1-seier i bagasjen. Verdt å merke seg er det at Øyvind Hoås og Martin Wiig ikke spilte denne kampen i det hele tatt. Magnar Ødegaard (15), Emmanuel Amarh (16), Martin Mathisen (18) og Faton Zahiri (20) spilte alle fra start og gjorde sine saker svært bra. 3-1 over divisjonskollega må sies å være ekstremt bra uten de to mestscorende spillerne.


Årets sesong ser meget spennende ut for Sarpsborg 08! Hva tror dere? Delta i debatten!


Alexander Klaussen,
liveupdater sa.no

Vist 165 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Tror du har rett Alexander,Det blir en spennende sessong for Sarpsborg08.

Ser meget lovende ut med tanke på den kommende sesongen som sparkes i gang om drøye to uker. De nye spillerene styrker laget, og vi har større bredde i stallen nå enn i fjor. Bare å glede seg til en spennende sesong!

Dette ser utvilsomt meget lovende ut, og jeg gleder meg som en unge til sesongen som står for døren. Kanskje en kamp om opprykk etter at “bøtta” kommer til hockeytown. Jeg synes ikke tiden er inne for å være negativ i sarpsborg om dagen ;)

meget possitivt.med tanke på økonomien er det bra med lokale unge spillere.lykke til.

Annonse

Nye bilder