9. plass: Bryne

Bryne

9. Bryne
Bryne har vært gjennom en meget turbulent tid. Nå har derimot spillere og ledere gått med på lønnskutt, og med det kan jærbuene igjen fokusere på det sportslige. I løpet av vinteren har man mistet et par meget gode spillere, blant annet unge Cato Hansen som er klar for storklubben Brann. I vinter har man variert voldsomt, og dette vil trolig fortsette når sesongen setter til. Bryne er ikke den klubben den en gang var rent kvalitetsmessig, men allikevel har man en spillertropp som kan bite brukbart fra seg i 1. divisjon.


Vinterens resultater:
Start (1-2), Ålgård (1-0), Sandnes Ulf (0-4), Haugesund (3-3), Randaberg (1-3), Mjøndalen (6-0), Moss (0-2), Alta (3-3)


Overganger:
Inn: Jean Christian Morana (Viking), Karl Morten Håland (Frøyland), Sezan Ismailowski (Nybergsund), Tom Reidar Haraldsen (Sandnes Ulf)
Ut: Trygve Åse Lunde (Trapper ned), Geir André Herrem (Ålgård), Mathew Allan (Sandefjord), Daniel Torres (USA), Nicolai Misje (Alta), Baldur Sigurdsson (Ukjent), Jaakko Nyberg (Ukjent), Cato Hansen (Brann)


+ Entusiastisk publikum
+ Roger Eskeland
+ Sterke hjemme
- For varierende
- Utsatt for skader
- Forsvaret


Konklusjon:
Bryne blir alltid tippet i toppen blant spillselskapene, men innfrir sjeldent. Før denne sesongen har man mistet en del spillere, og heller satset på lokale unggutter som Morana og Håland. I vinter har man variert voldsomt, og man sliter med å få innarbeidet en skikkelig defensiv struktur. På topp har man klassespissen Allan Borgvardt, og han alene kan skyte Bryne høyere opp enn hva dette tipset tilsier. Allikevel kan dette fort bli et år for Bryne i ingenmannsland – og det er kanskje det man trenger?


Alexander Klaussen,
liveupdater sa.no

Vist 126 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Fornuftige tanker du har. Skal bli spennende å se hvor Sarpsborg 08 havner….Ellers har akkurat Makhtar scoret. Veldig morsomt

Det ser ut som Sarpsborg 08 kan få til en bra sesong i år, selv om flere sentrale spillere har reist. Enig med glaisarp ang Makhtar, kjempeartig.

Annonse

Nye bilder