Hets og mobbing

Endel av de som representerer Sarpsborg 08 i SAs lokalsoner, bedriver regelrett mobbing og hets av deltagere som har en annen oppfatning enn dem selv. Godt hjulpet av sonevertenes manglende vilje til å moderere innlegg ligner debattene mest en svinesti. En bestemt deltager blir konsekvent omtalt som “Gay” – altså homofil, og se bare hvordan “Jan” beskriver en annen navngitt bidragsyter på Sarpeliv:

“Er ikke du TRYGDET da xxx. Bør ikke vær lur for å være det. Kan både være feit og lat om så er. Fælt å tenke på at jeg betaler lønna de, for at du skal spre møkka de over hele Sarpsborg hver dag.”

Origo tilbyr oss å delta under visse forutsetninger. Punkt seks i medlemsavtalen lyder slik: “Du må ikke bruke Origo til å utnytte, mobbe, misbruke, true eller skremme andre.”

Enkelte får allikevel lov til dette av SAs soneverter, åpenbart fordi de representerer de “riktige” meningene i forhold til prosjektet Sarpsborg 08. Nå må SA ta tak i de verste mobberne her inne. Dette kan ikke fortsette!

Vist 160 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Ensidig kritikk av ildsjeler som jobber 24/7 for å skape noe positivt i byen vår, anser mange som et grovt overtramp. Du står i ledetåg for denne hetsen Frankern. Hvis du i din villfarelse tror du skal få skrive all den dritten du serverer uten å få en på kjeften tilbake, tar du skammelig feil. Slår du hardt, blir du slått hardt tilbake. Du fremstår som arrogant, er stor i kjeften og gjemmer deg bak et alias. Feig er du. I tillegg roper du på SA, så fort noen faller ned på samme nivå som deg.
Oppsøk kvalifisert samtalepartner dersom du ikke selv evner å analysere hva du skriver på origo. Alias Frank Sp. er samtale emne på flere hold i byen. Ikke med positivt fortegn kan jeg love deg.

Man for gi og ta med samme mynt, der har du rett Jan, men det og henge ut trygdede og homoer, blir vel litt feil, eller?

For en herlig komedie!

Mer! Mer!

Jeg har ingenting imot sterke meninger og en frisk diskusjon, Jan. Jeg tåler også å “få en på kjeften”, som du sier. Men jeg aksepterer ikke at du og dine meningsfeller gir slag under beltestedet.

Hetsen og mobbingen du bedriver er frastøtende!

Det kommer nok mer Mp. Vær trygg. Jans fantasiske evne til å gå på person i stedet for sak er utømmelig kilde til komikk. Hans iherdighet når det gjelder å beskrive andre på måter som passer utmerket på ham selv likeså. Det kommer garantert mer. Vet forresten noen når neste episode i den fornøyelige komedien “Jakten på den forsvunne advokat” kommer?

Jge har hört ifra sikre kilder at det planlegges " Lange flate ballar 4 " og skal i sin helhet spilles inn i Sarpsborg med 08 og supportere.
Inspirert ifra Origios fotball liv.

Jan skal visstnok skrive bok også. “Med rett til å hetse – alt for en edel sak”. Fortsatt uten etternavn.

GCK lever etter mottoet:
Ikke så veldig lur, men jeg blir med på diskusjonen likevel.
Hyggelig det Gay, du er velkommen slik du er.

iflg. oppdateringene så har 08 nå passert midtstreken i Finnmarkshallen opptil flere ganger. Ser strongt ut.

Sarpsborg 08 – Vegard Braaten 0-3

Alta trenger en mann, så banker de 08 akkurat som de vil.

Syns ikke 08 sine supportere bör nevne nivå, det er et ord de ikke forstår rekkevidden av.

Forklar du Gunnar. Er du like glup som du er stygg blir det dårlig uttelling.

Himmel og hav Jan. Nå har du nådd et nytt nivå. Bunn-nivå. I likhet med din kjære klubb. Nå er det på tide at du finner deg en ny hobby når du tar et tap så tungt.

I motsetning til deg Jan, som mangler både IQ og sjarm, ser jeg såpass ut at jeg kan legge ut et bilde av meg selv.

Jeg hörte det på byn at du hadde stilt opp i en IQ konkuranse, og det ryktes at du skåra 2, ett for frem möte og et for at du reagerte på ström……….

Samtidig ryktes det også at du er en av de smartaste supporterne, derfor for du skrive her på Origio.

Kan ikke huske å ha lest et innlegg av deg som har hevet nivået, men du skal ha for at du fremstår som smart sammenlignet med Bjerkis, der er det mørkt, veldig mørkt.

Sammenlignet med deg Jan, så fremstår alle som smarte.

Du for ha meg unnskyldt Jan, jeg förer ikke denne diskusjonen med deg for at jeg vil at nivået skal heve seg, men fordi jeg vil vise befolkningen i Sarpsborg hvor lavpanna supporterne er og hvor lavt de kan synke.

Takk for at du bidrar på en overbevisende måte, uten deg hadde jeg ikke klart det.

Dette overgår vel ALT av lavmål som tidligere er presentert på Sarpeliv.Makan….

Nå er vel ingen her i tvil om hva som menes med “å sitte i glasshus å kaste sten”??

Men,hvor er moderator ??

Enig med Olsen dette er og blir bare tull. Gå i dere selv alle sammen, dere er i utgangspunktet helt like men sitter på hver deres side å kaster dritt på hverandre. Vi har alle ulike meninger å takk for det, da må vi tåle at andre ikke er enige det å respektere det.

Apropos å fremstå som smart, Gunnar B: registrerer at du strever en smule med å skille “for” og “får” fra hverandre. Skjemmende orddelingsfeil forekommer også i dine seneste innlegg, eksempelvis “IQ konkurranse”.

Multifuel, beklager – skal love og bedre rettskrivningen, nå ble jeg lei meg…………men forresten, hva har dette med argumentasjonen og gjöre.

Det er tre ting som er sikre her i livet. Alle skal dø, man må betale skatt og Jan har alltid en usaklighet på lur. Alle er like, men noen er likere enn andre. Ha en god uke.

stakkars…

Dagens fremmedord: Infantil. (Se Fremmedordboka for nærmere forklaring).

På tide og bli voksen kanskje…. ?

Endelig skjønte du det. Da er det håp.

Høysands store sønn svinger med sabelen. Storebror ser deg!

Storebror ser deg!

Ja, noen ganger må storebror gripe inn. Det kan være når leken blir for voldsom eller når de små blir stygge i munnen. Alt må læres, og har man ikke folkeskikk med i håndbagasjen fra barnsben av, må den læres som voksen. Erfaringen viser at det er vanskelig å lære gamle hunder og sitte…

Følg med, nye avsløringer kommer…..

Følg med, nye avsløringer kommer…..

Ja, i en egen tråd skal “Jan” stå frem…

Samtalen er stengt

Stengt av FFF (onsdag 10. juni 2009 kl 16).

Annonse

Nye bilder