Snart fotballfest

Hei igjen alle fotball venner. Nå er det en liten stund siden jeg har skrevet, men hverdagen har vært litt opptatt av andre ting enn bare fotball den siste tiden :)

Desverre gikk det ikke helt vår vei i Bergen på mandag. Vi spiller god og fin fotball, men klarer ikke helt å få den runde saken inn i nettet. Men vi tar med oss mange gode prestasjoner, og en enda bedre selvtillit inn mot kampen til søndag.
Vi merker at det er en spesiell kamp nå. Mange folk innom brakka, ny tribune og mye fotball prat.
Dere kan ihvertfall være helt sikre på at dette er en kamp vi veldig har lyst til å vinne. Det å kunne gå av banen på søndag foran 5000 sarpinger med 3 poeng i lomma, er noe vi sterkt ønsker.
En skulle kanskje tro at vi denne uken da trener masse avslutninger, for å “rette” på det vi ikke var best på om mandag. Men har ingen tro på at det er noe som ville ført til noen endring. Uken vår er akkurat som den er foran hver kamp. Gutta og jeg har funnet en formel på treningshverdagen som fungerte veldig bra i fjor, og vi velger å følge den i år også.
Det betyr tøff trening onsdag og så blir det mer og mer rettet inn mot søndag. Om dere lurer på hva vi driver med, er dere hjertelig velkommen på stadion sånn rundt 16 hver dag. Da er vi i gang med treningen.

Kle dere i blått, blås i om naboen syns det er teit å synge, gi av deg selv – så lover vi å gjøre alt vi kan for at det blir en fantastisk søndags kveld her i byen..

Fotball hilsen fra
Roar

Vist 935 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Gleder oss til kampen.Lykke til.

Jeg skal synge så høyt jeg kan! Tenk om vi igjen kan knuse fienden….Det hadde vært så inn i h…deilig! Lykke til, Roar og gjengen.

lykke til sjefen
det var vi som sendte fredrittsta ned hurra hurra

Gleder meg veldig til kampen, det skal være helt sikkert.
Masse lykke til Roar og gutta, fokuser på deres beste sider alle som en, så skal dere se at det går Særpingænes vei atter igjen!

lykke til guttær

Annonse

Nye bilder