Snart nordover..

Hei alle sammen.

Etter en trist dag etter Bryne kampen, må jeg innrømme at humøret har vært langt bedre etter hjemmekampen på onsdag. Endelig scoret vi nok på sjansene våre og vinner fullt fortjent.
Vi hadde våre muligheter mot Bryne også, men der ville ikke ballen helt gå vår vei. Derfor var det så godt å vise dere her hjemme at vi er ett godt fotball lag og at ting begynner å stemme litt igjen. Sjelden eller aldri har jeg vel sett ett lag så dominere i adecco ligaen som vi gjorde i første omgang.
Nå skal vi bare gjennskape det to ganger i nord, så får vi forhåpentlig besøk av mange dere andre pinsedag.
Ha en riktig god helg alle sammen.

Roar

Vist 785 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Takk for at Sarpsborg 08 gir oss Særpingær så flotte fotballopplevelser som vi har nå om dagen. Er så stolt av dere og byen min og det er en herlig opplevelse å gå på stadion for å se fotball på MEGET høyt nivå. Stå på videre, vi elsker dere!

Gleder meg veldig av opplevelsene dere gir oss om dagen, Roar. Nå har det jo gått bra siden juni i fjor. Lykke til i nord. Vi krysser det vi har og takker og bukker for alt dere tar med dere hjem av poeng.
Jeg får si som Per over. Jeg er også superstolt av hjembyen min, og laget VÅRT Sarpsborg 08.
Ønsker også deg og dine en riktig så god helg, Roar!

S08 spiller fotball som er herlig å se på. S08 har virkelig satt Sarpsborg på fotball-kartet i Norge igjen.Lykke til søndag.

Ønske dåkker en riktig go tur te Alta!!! Dåkker spille virskeli fantastisk flott fotbaill å æ øsnke no at det ska stæmme førr dåkker i finnmarkshallen på søndag! Æ e stoilt av at æ kain kaille mæ særping,stoilt av laget å byen!! Go kamp!!!!!!

Annonse

Nye bilder