Ett steg videre

Hei igjen alle sammen.
Etter kampen i går mot Asker, er vi ett steg nærmere cupfinale :)
Før kampen i går siterte jeg Martin Luther King som sto på kirketrappa og sa: “I have a dream”
Drømmen min er å komme så langt i cupen som overhode mulig. Så kan man godt si at det er urealistiske drømmer, men samtidig tror jeg vi godt kan ha litt “håretet” drømmer og visjoner.
Tenk så artig å reise inn til Ullevål med 10.000 sarpinger og farge hovedstaden blå og hvit……….

Men før vi eventuellt kommer så langt er det serien som teller. Mandag er det Sandnes Ulf som kommer på besøk. Og før det skal vi nå få beina helt klare og friske til å løpe mer enn S/U. Dagen i dag blir brukt til en joggetur samt en tur i bassengene på Quality Badeland. Vi er utrolig heldige som har hotellet som en god samarbeidspartner, slik at vi kan gjøre nytte av fasilitetene der. Morgendagen blir en rolig fotballøkt. Lørdag får gutta en velfortjent fridag og så trener vi lett på søndag igjen.
Og da skulle alt være klart til å dra i land 3 nye poeng i vår egen lekegrind. Forhåpentlig med mange av dere på tribunen..

Før det; ha en riktig god pinse.

Sees på stadion.

Roar

Vist 1442 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

At det er en “hårete” drøm å gå hele veien til Ullevål er jeg enig i Roar… Men for all del – de som vil og ønsker suksess, må tørre å sprenge grenser. Det er i hvert fall imponerende hva du og unggutta på laget klarer å prestere gang etter gang,

Et kjapt spørsmål ifbm S/U matchen: Hvordan er skadesituasjonen pr i dag (sett bort fra Hoås)?
Det kan vel fort bli en stor slitasje på den litt tynne og unge stallen?

Selvsagt sees vi på Stadion…

Ole K

HERLIG innstilling, Roar. Ønsker oss en ekte cupfest, ala opplevelsen 6. nov 2009……Bør man tatovere inn datoen, tro?

Hei Ole.
Takk for det. Er en utrolig fin gjeng å jobbe med. Og er som mange andre utrolig imponert og veldig stolt over det spillerne leverer gang på gang.
Når det gjelder skadesituasjonen, så begynner den også å se litt lysere ut. Ole H Hansen trente for fullt i dag og er klar, Joakim Eyde trente for fullt i dag og spiller nok junior NM til lørdag. Michael Trulsen trente også for fullt i dag, og ser veldig bra ut. Og med å trene for fullt mener jeg ikke jogge og svømme som jeg skrev tidligere :)
Vi har en meget dyktig toppspillerutvikler i klubben (Nils) som kjørte en god økt med de som ikke spillte i går og de som har vært skadet.
Så situasjonen ser adskillig lysere ut nå. Men samtidig så er vi veldig opptatt av å ikke syns synd på oss selv fordi det er mange kamper. Det er derfor vi driver med dette, og klarer vi å fokusere på gleden med å spille fotball gjør vi mye riktig.

Hyggelig at du kommer på stadion, ta med så mange du kan :)

Roar

Jeg liker ordene dine, Roar. Klart vi skal drømme og ha forhåpninger.
Vi ses på mandag, kanskje før det også!

Jeg er veldig imponert over Sarpsborg 08 denne sesongen, en veldig fin sesong så langt, og jeg tror det kommer til å bli like bra utover. Jeg har fulgt alle hjemmekampene (og cupkampen mot Drøbak) hittil i år. Gleder meg allerede til neste hjemmekamp! Nå er ikke akkurat jeg skikkelig fotballfan, men grunnen til at jeg følger laget i år, er for at jeg tar bilder for en avis! =)

Og til deg Roar: Du gjør en veldig god jobb som trener. Håper Sarpsborg 08 vil beholde deg i lang tid! ;)

Annonse

Nye bilder