Møter ”dumpekandidat”

Sarpsborg 08 jakter mandag sin fjerde strake seier, inkludert 2 cupkamper, når Sandnes/Ulf gjester Sarpsborg stadion,mandag. Spesielt imponerende var lagets borte seier med 3-1 over Tromsdalen, 16. mai. Imponerende med tanke på lagets skadesituasjon. Nå skal det sies at sarpingene var effektive i denne kampen, men det er som vi har sagt før, – det er akkurat det som kjennetegner ett lag som vil være med i toppen. De er ofte mer effektive enn motstanderen og vinner på dager da ikke alt fungerer.

Spilt jevnt med de fleste
Mandagens motstander har fått en tung start på årets sesong og befinner seg der de aller fleste hadde spådd før sesongen tok til. Det ny opprykkede laget ligger på 15. plass med sine 6 poeng etter åtte spilte serierunder, fordelt på én seier, tre uavgjort og fire tap.
Når det er sagt har de resultatmessig spilt jevnt med sine motstandere, bortsett fra da laget tapte 3-1 for Ranheim. Ellers har de tapt med ett mål mot Moss, Strømmen og Bryne, mens de har spilt uavgjort mot lag som Alta, Løv/Ham og Sogndal.

Se opp for Eriksen
Laget har foreløpig tatt flest poeng på bortebane. 4 av 6 poeng er tatt utenfor Rogalands fylkesgrense. Verdt å merke seg og en spiller å se opp for er utvilsomt, Morten Eriksen som har scora 6 av de 9 målene laget har produsert fremover. De har sluppet inn 12, det samme som Sarpsborg 08.
Sandnes/Ulf rykka første gang opp i Adecco ligaen før 2008 sesongen. En sesong som endte med nedrykk. Det ble ett år igjen i 2.divisjon før laget rykket opp før denne sesongen igjen. Lagene møttes i 2008 sesongen. Det endte med Sandnes/Ulf seier 2-1 hjemme, mens sarpingene vant med samme sifre hjemme på Sarpsborg stadion.

Stor klubb
Sandnes Ulf har sine røtter tilbake til Sandnes den 1. juni 1911. Klubben het da «Sportsklubben Ulf», før den i 1987 endret navnet sitt til «Ulf-Sandnes» i forbindelse med frafallet av andre idrettsgrener samt en økt satsing utover regionens grenser. I 2004 gikk «Ulf-Sandnes» og «Sandnes FK» sammen og ble klubben vi kjenner i dag som Sandnes Ulf.
Klubben har per i dag om lag 850 medlemmer og nærmere 200 lagledere og trenere fordelt på i overkant av 60 lag.

Møt opp på stadion
Vi får håpe de blå/hvite fortsetter i den gode trenden laget har vært i de siste ukene og at publikum finner veien til stadion. Det fortjener denne hardt arbeidene gjengen som ikke slutter å imponere tross en skadeliste så lang som et vondt år. Heldigvis har det blitt færre som har vært innom “sykestua” de siste dagene og man håper at en 2-3 av de skadde spillere er tilbake igjen og klare for spill 2.pinsedag.
Vi ønsker alle lykke til og så sees vi på stadion mandag !

Vist 1101 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder