"Nilsen er ræva!"

Jeg tok en tur til Strømmen og søkte skogens ro. Da hørte jeg tydelig at det er masse nye involverte i og rundt Fossefallet uten innsikt i supporterklubbens vedtekter, og da spesielt §8. “Nilsen er ræva!”, “Ut med Giæver!” og latterliggjøring av Michael Trulsen fra han kom innpå til han scora var melodien. Med scoring kom selvsagt vill jubel.

Det var mye triveligere å stå med Fossefallet før. Manglende kunnskaper om spillet førte også da til masse skivebom i rop og uttalelser, men da var det liksom litt søtt. Da var det også vesentlig mer humor i de rop som ble gjort til motstander. Nå når man er vesentlig større blir det lett å få med seg flere i dårlig oppførsel. Jeg konkluderer med at Fossefallet har voksesmerter, og bør straks på banen for å igjen repetere klare regler for oppførsel, skrevet i vedtektene, og grunnet i vanlig folkeskikk.

En dårlig smak i munnen etter Strømmen-kampen kommer tilbake nå med det som ble ropt til Mounir Hamoud under kampen mot Glimt på stadion. (Som SA beklageligvis er altfor trege med å lage en sak om.) Bingen må beklage seg til Mounir som han sier han skal gjøre. Frøne beklager men kan ikke tenke seg at det er Fossefallet som står bak, noe jeg syns er rart etter å ha vært en tur på Strømmen og søkt skogens ro.

Vist 1205 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

I innlegget ditt høres det nesten ut som om hele Fossefallet regelrett mobba Trulsen, og helst ville hatt hodet til Gievær. Kan ikke helt si jeg kjenner meg igjen i det, igjen så er det vel heller at noen skriker en ting, og dermed har “alle” gjort det? Omtrent som den her Hamoud saken, noen skriker, og siden du følte at Fossefallet er tilnærmet blitt en gjeng hooligans er det en selvfølge at det var noen av de som kom med kommentaren til Hamoud?

Jeg tar som de andre i Fossefallet avstand fra uttalelsene som har kommet mot Hamoud, men når det gjelder 6’ern er ræva mener jeg bestemt at dette får folk tåle. Det var en humoristisk tone over det hele, og som andre har skrevet på Fossefallets forum, ekstra moro at noen gadd å finne fram navnet hans.

Da opplevde vi det forskjellig. Fossefallet er nok langt fra noen hooligans. Når supporterklubben var mindre var det Raymond og Kjetil som styrte folk i sangfeltet, ikke det åpenbare behovet mange har for å være klovn.

Jeg mener det ikke handler om å tåle. Selvsagt bryr ikke Fredrik Nilsen som stod ved siden av 6’ern i programmet som ble delt ut gratis før kamp seg noe om å bli ropt etter. Problemet her er at Fossefallet skal ha fokus på Sarpsborg 08, hvertfall hvis de skal følge klubben opp på et profesjonelt nivå i Tippeligaen.

Kanskje jeg begynner bli gammel og sutrete. Er nok dessverre medfødt bitter, men jeg mener det her er viktig å sette hardere fokus på at det er laget som betyr noe. Har man noe å komme med til motstanderen, lag et banner man kan bruke før kamp. Hvertfall mot Glimt og Strømmen. Fredrikstad! Det er en helt annen sak. Der oppfordrer jeg til å rope 6’ern er ræva. Som forresten heter Hans Erik Ramberg.

Hilsen medlem nr 140-somewhat..

Annonse

Nye bilder