Spennende høst !

Hei igjen alle sammen.
Nå er det veldig artig å være i 08 om dagen. Vi gjør det bra sportslig, vi har presentert en ny strategi plan, norges største avis vier 2 hele sider til oss, damelaget er på det nærmeste klar for kvalik til 1 div….
Vi kunne fortsatt lenge med alle de positive tingene vi opplever om dagen.

Det som nok er med å varmer meg mest, ved siden av prestasjonene på banen, er det engasjementet vi føler i byen. Når vi går ut på DnB Nor arena på Ranheim, er det langt flere sarpinger enn trøndere der. Supporter kulturen som har vokst i denne byen er ikke noe annet enn imponerende. Og at spillerne og vi rundt laget setter utrolig pris på det, er det ingen tvil om. Og alle de som legger ned hundre vis av timer for å jobbe frivillig i forbindelse med kamper, dugnader og andre arrangementer, er også utrolig imponerende.
Det gjør at klubben er “vi”. Og det er noe vi skal veldig godt vare på, uansett hvordan høsten ender rent sportslig.
Vi skal fortsatt være stolte over å være blå og en del av “oss”.

Møt opp på stadion de siste 5 kampene for a laget i år, møt opp og følg damenes ferd mot 1 divisjon.
Så får vi feire hverandre når sesongen er over – det har vi all grunn til uansett hvordan resultatene blir.

PS: Bare så det ikke er noe tvil – VI VIL SELVFØLGELIG TIL TIPPELIGAEN :)

Sportslig hilsen

Roar

Vist 1538 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Ja, jeg er helt enig. Dette er veldig artig. Men det er også i overkant mye for nervene innimellom at vi nå har tidenes(iallefall i min tid) sjanse til å ta steget opp for å drikke champagne og spise kaviar med eliten. Jeg håper og jeg tror, ja jeg er sterk i trua på at det går. Alt var magisk i Trondheim sist helg, og at aftenposten.no i overskriften skrev at Sarpsborg 08 latterliggjorde Ranheim, et lag som har ligget i toppen hele sesongen, ja det sier litt om hvor bra vi var. Nøkkelen resten av sesongen, tror jeg blir å ha en klar og fungerende strategi mot baktunge lag, for dem blir det mange av. Håper på mer magi til søndag. Heia Sarpsborg!

Det er moro å lese din positive vinkling, Roar. Jeg kommer på stadion fk søndag og søndagene etter. Hadde vært ille moro om du tok oss helt opp. Heia deg og dine elever!!!

Jeg er veldig glad i positive mennesker. De er liksom letter å snakke med, på flere måter. Roar er en av dem. Vi er høyt oppe alle nå, og hver gang jeg har vært det, faller jeg ned som en potetsekk. Jeg likner på en potetsekk også! Ser at Jonas gir Roar et tips, og Roar får nok mange tips og råd om dagen. Følg magefølelsen din du, Roar, du har etter hvert fått mye å tenke med der, hehe. Jeg stoler på deg, for du holder roen når vi andre tar av, du fortsetter med det du har tro på om mange tviler, og du vet hvor lite som skiller mellom skulderklapp og at man snur ryggen til. Du er rett og slett en dyktig og fornuftig mann som ikke lar følelsene løpe løpsk og skifter kappe etter vær og vind (ris og ros).
Imidlertid skal vi være klar over at hver av de neste kampene er de vanskeligste av kampene i dette århundre. Man er så nær, men dog så fjærnt fra drømmen. Sarpsborg, byen og folket, er ikke de enste som drømmer, noen drømmer de samme drømmene som oss, mens andre drømmer om å få bli der de er, i Adeccoligaen. Det betyr at vi ikke får treet til å vokse inn i himmelen uten videre, men kanskje skal vi huske at lykken kan ligge i at treet bærer frukter. Kongsvinger viser seg å være ei svær tørrgran, som vokste inn i himmelen i fjor, men som er nesten død i år.
Husk, ikke bli skuffet om gutta sliter litt, rop oppmuntrende ord, syng opmuntrende sanger, reis dere opp og applauder når de stanger på og slår enkle feilpasninger. Fortell de at vi elsker Særp og spillerne våre uansett. Det er da vi kan vise at vi er en idrettsby utenom det normale. At vi er den 12 mannen på banen som gir gutta det lille ekstra som skal til for å slå lissepasningen, eller redde den opplagte målsjansen eller pirker inn et viktig mål. Fortell at vi er stolte av hva de har klart til nå, for egentlig er vi det. De siste kampene må behandles av Roar som en vanlig kamp hver søndag, ellers mister de grepet, det har man sett i mange andre klubber. For oss som elsker spillet, er det en drømmehøst med litt løs mage og nervøs pissing før kampene, men mest av alt glede over å kunne være der oppe. Tenk på hvordan de har det i Moss eller i Mjøndalen, vi kunne hatt det som de vi også! God fotballhøst til aille i Særp!

Fantastisk bra skrevet Stig! Og viktig budskap nå i innspurten..

Heia 08!

Annonse

Nye bilder