Fotball og identitet

Mange har kommet med kreative ideer for å skape Sarpsborgs identitet. Dagen i dag viser at idrett er identitetsskapende. Ikke minst verdens største idrett, fotball, skaper samhold og identitet. Sarpsborg 08 har med sin måte å spille fotball på vært en stor bidragsyter til å gjøre sarpinger stolte. Treneren, styret og alle rundt laget har gjort en formidabel jobb som det står den største respekt av.
Dagen i dag viser hvor viktig fotball er for folket. Det vil bli snakket om Sarpsborg 08 og fotball på alle arbeidsplasser og i alle hjem i Sarpsborg hver dag frem til 1. serierunde i Tippeligaen i mars neste år. Jeg gleder meg allerede og det tror jeg alle sarpinger gjør. Tusen takk Sarpsborg 08! Dere har gitt Sarpsborg identitet og samhold.

Vist 560 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Vi er stolte av guttene våre! Med en unorsk spillestil, detidsansatte spillere, et unikt miljø i spillegruppen og en jordnær trener har laget spilt seg inn i alle sarpingers og mange andre nordmenns hjerter. Det står også respekt av den øknomiske snuoperasjonen. Nå håper jeg bare at alle de som støttet laget på søndag fortsetter med dette også neste år!

Sarpsborg 08 har virkelig satt Sarpsborg på kartet og det er ikke bare på arbeidsplasser og hjem i Sarp hvor 08 har blitt et diskusjonstema. Det er med stor stolthet, 30 år etter at jeg flyttet fra Sarpsborg, jeg kan delta i tippeligadiskusjoner på min arbeidsplass i Oslo, ikke bare som fotballsynser, men som engasjert fotballtilhenger til et tippeligalag. I alle mulige sammenhenger når folk hører jeg er fra Sarpsborg, kommer gratulasjoner om opprykk til tippeligaen og ikke minst skryt av spillestilen til Sarpsborg 08. Jeg håper at Roar får tillit av styret og hele byen til å følge sin fotballfilosofi hele veien også gjennom tippeligaen. Jeg gleder meg stort til neste sesong.

Annonse

Nye bilder