Året jeg ble blå !!

Det nærmer seg slutten av ett fantastisk år for oss i 08. Kvinnene rykker opp i 1 div, junior damer spiller finale i Norway Cup, junior herrer rykket opp i interkrets serien og vi er klare for tippeligaen !!!
Parallellt med dette, er det bra styring på økonomien og klubben styrer mot ett overskudd som en av få i fotball Norge…
SLÅ DEN !!!!
Men tilbake til det at jeg har blitt blå….
Min kjære samboer Kathrine har helt sluttet å kjøpe røde og hvite roser til å ha på bordet, min datter Synne har fått sin første ball – selvfølgelig er den blå og hvit, min nye Opel er naturlig nok hvit med blå reklame….
Og som om ikke det er nok tar jeg meg selv i og nesten heie på blånissene i kampen om Månefjell toppen…
Galskap ? – ja utvilsomt :-)
Men det viser bare hva en draktfarge kan gjøre med deg.
For min del er det nok mer enn fargen på drakten som er skyld i dette. Jeg har vært utrolig heldig å få være med på ett eventyr i 08. Jeg har fått jobbe med noen fantastiske spillere som byr på seg selv hver eneste dag. Jeg har hatt ett styre og en administrasjon som har lagt alt til rette for at vi skal kunne få resultater. Ett støtteapparat rundt laget som hver dag legger ned mye av seg selv for at vi skal kunne ta nye steg videre. En herlig gjeng frivillige som bruker masse tid på å legge til rette for at vi skal kunne prestere hver hjemmekamp.
Og ikke minst – vi har hatt ett fantastisk publikum med Fossefallet i spissen. Den gleden jeg så i øynene på alle som var på torvet kvelden etter Alta kampen, gjorde meg stolt og glad.
Ikke noe rart en blir blå !!!

Tusen takk alle sammen for all støtte, oppmuntring og engasjement i år !!!

Da vil jeg fra alle oss i og rundt 08 ønske dere alle en riktig god fredfull jul, og ett fantastisk godt nytt 08 år!!

Roar

Vist 2043 ganger. Følges av 10 personer.

Kommentarer

Takk, Roar!

Herlig lesning, Roar :)
Ønsker deg og dine en riktig god jul og et BLÅTT nytt år!

Det er så jeg får BLÅ tårer av å lese dette! BLÅ gledestårer! Roar har gjort så ufattelig masse godt for klubben, byen og æresfølelsen våres, så dette er nydelig å lese!

Jeg har sagt det før, men jeg gjentar mer enn gjerne: Roar Johansen er ikke bare god en trener, men også et MENNESKE. Roar har en ballast som de fleste kan misunne han.

Flotte ord fra en suveren trener – leder – motivator, og menneske…
En riktig god Jul og et feiende godt Nytt år til deg, dine og alle dere andre i Sarpsborg 08

Roar er en god leder som i tillegg er en god fotball-trener. Det er ikke like greit å være en dårlig leder og i tillegg skal være en liksom god fotball-trener. De er det nok av rundt omkring.
Heia Roar og teamet hans. Jeg ble født med blåskjær i 1959. Og siden ble jeg hamret inn med bått og hvitt til jeg skjønte at det var det jeg skulle være resten av livet. Heia Sarpsborg 08.

God Jul til deg og dine, Roar! Vi gleder oss også til et nytt godt år. Godt Nytt År til deg også!

Hei, Roar :-)
Hele Sarpsborg by har tatt deg til seg som sin egen. Samboeren min er en renspikka mossing, og skulle nok ønske at du trente Moss, men desto lykkeligere er vi andre i stedet. Sambo`n synes også at du ser ut som en sympatisk og jordnær person.
Dette inntrykket fikk jeg også når jeg forleden gjorde en liten jobb på Sarpsborg stadion. Du var med på å pakke ut en drøss med esker med treningsutstyr osv. Jeg kunne ikke dy meg, og fleipet med at dette hadde hverken Mourinho, eller Hareide gjort ! Det er en grunn til at de ikke er her, sa du smilende. Og nettopp det skal vi være glade for :-) Det du har gjort med laget, spillestil og entusiasme er utrolig.
Har en følelse av at du har noe av de samme pedagogiske egenskapene som Nils Arne Eggen, dvs.. makte å få det beste ut av hver enkelt spillers potensiale. Om potensialet hos spillerene er nok gjenstår å se, men vi har trua. Uansett hvordan det skulle gå så er ikke fallhøyden i nærheten av det som f.eks nevnte Hareide og mange med ham har. Nå er vi underdogs, så det er bare å senke skuldrene. For dette blir en opplevelsesrik sesong for oss alle.
Håper du blir i mange år, og drøyer med lærervirket, selv om det skulle bli adeccoen igjen. For de mange nye og gamle 08 fans vil komme igjen ! Lyset og gløden er tent.
Sarpsborg by har lengtet etter en kar som deg :-) Det er også flott å se et et styre som på edruelig vis har fått skuta på rett kjøl både økonomisk og sportslig, og fått tak i de rette personene til klubben.
Lykke til Roar og 08

Er i utlandet!!! Noen som har link til direkte radiooverføring??!!!

Takk, jeg fant: http://www2.radioprime.com/webradio/index.php?stasjon=sarpsborg

Annonse

Nye bilder