Tusen takk Sarpsborg !

Jeg ønsker bare å få takke alle som var med å bidro til at fredagen ble en fantastisk opplevelse for oss alle. På banen beviser gutta at vi kan vinne kamper også i Tippeligaen. Utenfor banen beviser dere alle at Sarpsborg er blant de øvertste i Norge. En fantastisk ramme rundt kampen, og dere er med som både 12 – 13 og 14 spiller.
Vi har fått en god start, og lover at vi skal fortsette med å jobbe hardt for å ta nye steg og bli enda bedre.
I landskamp pausen nå er det bare å møte opp og hjelpe Sparta Warriors til å hente hjem pokalen, så sees vi når vi møter Sogndal 10 april.

Sammen er vi sterkest !!!!

Vist 3120 ganger. Følges av 7 personer.

Kommentarer

For en fantastisk trener og et fantastisk menneske Roar er! STOLT, ENGASJERT og med et hjerte som banker for BLÅTT! Herlig!

Keep it up and may God always bless you all…… hoping that sarpinger will not become boastful but will remain humble…. keep your feet on the ground….gleder meg til neste kamp….. lykke til dere….

Her er det bare å glede seg med trener, spillere, støtteapparat og til neste og neste osv …. kamp.

Fantastisk å se gutta på fredag. Alle synes det var overraskende at de blå vant….3-0 var kanskje langt over forventning, men med det spillet 08 viste hele fjorårssesongen så er det ikke så stor bombe som folk skal ha det til. Fortsett å underholde alle særpinger Roar så tror jeg dette kommer til å bli en fantastisk sesong. Virkelig tøft gjort å fortsette i samme offensive stil som ble vist i Adeccoligaen Er utrolig stolt av å komme fra Sarpsborg :-)

Fikk bare hørt kampen på webradio da jeg for tiden er på andre siden av kloden. Men, for en opplevelse å høre på kommentatoren på Prime Sarpsborg! Det hørtes ihvertfall ut som en kjempematch og det var det vel uansett når vi vinner 3-0 over rike Røkke&Co med Solskjær som “sikker” suksesstrener:) Mange med hakaslepp etter denne kampen tipper jeg? Selv enkelte særpinger også muligens, for i denne byen har vi gjerne stått med lua i handa og drømmi om fjern og uoppnåelig storhet.

Glem det for alltid! Nå skal vi være stolte av solbyen Sarpsborg, Sarpsborg 08 og Sparta Warriors! Hele landets oppmerksomhet er rettet mot oss. Gleder jeg meg til å komme på stadion når jeg er tilbake i Norge! ………….Lykke til videre………..!

men så kommer snart hverdagen.. Og etter den søte kløe kommer den sure svie. NÅ kommer storlagene ett etter ett. Først Godset ,- så START ( !!!!! ) odd ,- tromsø og Aalesund. Og så venter oppgjøret på fredrikstad stadion den13. juni. DET blir et tøfft oppgjør. For her vil S08 møte et HELT annet lag enn de møtte i fjor.Og så til og med på Fredrikstad stadion med over 12 tusen på tribinen.
men ,- lykke til guttær. Tviler på om dere klarer det.

Annonse

Nye bilder