Viser arkivet for desember, 2010

Året jeg ble blå !!

Det nærmer seg slutten av ett fantastisk år for oss i 08. Kvinnene rykker opp i 1 div, junior damer spiller finale i Norway Cup, junior herrer rykket opp i interkrets serien og vi er klare for tippeligaen !!!
Parallellt med dette, er det bra styring på økonomien og klubben styrer mot ett overskudd som en av få i fotball Norge…
SLÅ DEN !!!!
Men tilbake til det at jeg har blitt blå….
Min kjære samboer Kathrine har helt sluttet å kjøpe røde og hvite roser til å ha på bordet, min datter Synne har fått sin første ball – selvfølgelig er den blå og hvit, min nye Opel er naturlig nok hvit med blå reklame….
Og som om ikke det er nok tar jeg meg selv i og nesten heie på blånissene i kampen om Månefjell toppen…
Galskap ? – ja utvilsomt :-)
Men det viser bare hva en draktfarge kan gjøre med deg.
For min del er det nok mer enn fargen på drakten som er skyld i dette. Jeg har vært utrolig heldig å få være med på ett eventyr i 08. Jeg har fått jobbe med noen fantastiske spillere som byr på seg selv hver eneste dag. Jeg har hatt ett styre og en administrasjon som har lagt alt til rette for at vi skal kunne få resultater. Ett støtteapparat rundt laget som hver dag legger ned mye av seg selv for at vi skal kunne ta nye steg videre. En herlig gjeng frivillige som bruker masse tid på å legge til rette for at vi skal kunne prestere hver hjemmekamp.
Og ikke minst – vi har hatt ett fantastisk publikum med Fossefallet i spissen. Den gleden jeg så i øynene på alle som var på torvet kvelden etter Alta kampen, gjorde meg stolt og glad.
Ikke noe rart en blir blå !!!

Tusen takk alle sammen for all støtte, oppmuntring og engasjement i år !!!

Da vil jeg fra alle oss i og rundt 08 ønske dere alle en riktig god fredfull jul, og ett fantastisk godt nytt 08 år!!

Roar