Viser arkivet for juli, 2010

"Nilsen er ræva!"

Jeg tok en tur til Strømmen og søkte skogens ro. Da hørte jeg tydelig at det er masse nye involverte i og rundt Fossefallet uten innsikt i supporterklubbens vedtekter, og da spesielt §8. “Nilsen er ræva!”, “Ut med Giæver!” og latterliggjøring av Michael Trulsen fra han kom innpå til han scora var melodien. Med scoring kom selvsagt vill jubel.

Det var mye triveligere å stå med Fossefallet før. Manglende kunnskaper om spillet førte også da til masse skivebom i rop og uttalelser, men da var det liksom litt søtt. Da var det også vesentlig mer humor i de rop som ble gjort til motstander. Nå når man er vesentlig større blir det lett å få med seg flere i dårlig oppførsel. Jeg konkluderer med at Fossefallet har voksesmerter, og bør straks på banen for å igjen repetere klare regler for oppførsel, skrevet i vedtektene, og grunnet i vanlig folkeskikk.

En dårlig smak i munnen etter Strømmen-kampen kommer tilbake nå med det som ble ropt til Mounir Hamoud under kampen mot Glimt på stadion. (Som SA beklageligvis er altfor trege med å lage en sak om.) Bingen må beklage seg til Mounir som han sier han skal gjøre. Frøne beklager men kan ikke tenke seg at det er Fossefallet som står bak, noe jeg syns er rart etter å ha vært en tur på Strømmen og søkt skogens ro.

Bli med Fossefallet til Strømmen

Bli med Fossefallet på busstur søndag 18. Juli til Strømmen

Avreise fra Sarpsborg Stadion kl 15.00, hvor vi tar turen innom et lokalt vannhull før kampen.
Påmelding gjøres ved å sende mail til tur @fossefallet.net, ringe/sms til Raymond på 93082412(sms vil ikke bli besvart)
Bindende påmelding

Listen vil bli oppdatert minst 1 gang daglig, se etter navnet ditt under påmeldte på:
http://www.fossefallet.net/reis-med-fossefallet/99-bli-med-pa-tur-til-strommen

Pris for medlemmer 150kr
Pris for ikke medlem 300kr

Detta blir morro, bli med å farge Strømmen Stadio blå/hvit!!

I slutten av 30´åra........

i forrige årtusen, var min gode venn Petter Kalnes en habil høyre back på Tune, eller var det senterhalf Petter ?? :)
Om man hadde litt problemer den gangen mot slutten av kampen, kunne man sparke ballen langt over jernbanen. Man hadde da ca 20 minutter på seg til å få seg litt drikke og organisere laget sitt igjen. Det vil si om toget til Halden var i rute da…. Om ikke, hadde man fort en halvtime på seg.

Ser at Petter vil vi skal prøve denne taktikken igjen nå, men problemet vårt er at det står en kjekk liten kar, eller ei søt lita jente på sidelinjen nå med en ball i henda. Og før vi rekker å få ballen forbi Fossefallet, er det jaggu en ny ball på banen igjen….

Men Petter og jeg er helt enige om en ting – vi vil ikke ta unødvendige sjanser på slutten av kampene. Så er det nå slik engang at selv om Petter og jeg kan mene og skrike dette til pusten forsvinner, så er det til syvende og sist vurderinger som blir gjort på banen av spillerne der og da. Og følelsen av rom og plass oppleves nok helt anderledes utpå den grønne matta, enn den gjør på rad 17 på sittetribunen.

At man noen ganger kan ta for store sjanser er det ikke noe tvil om. Det er ikke noe vi ønsker å gjøre. Men samtidig kan man ikke arrestere en fotball spiller for å ha mer lyst til å vinne enn han er redd for å tape.
Jeg gjør ihvertfall ikke det….

Nå har “høsten” startet, og vi gleder oss til resten av sesongen. Håper og tror vi fortsatt kommer til å glede og engasjere alle i solbyen. Vi vil være med i toppen !!!!!

Og til min gode venn Petter – Ha en riktig god sommer, med eller uten jernbane :) :) :)

Fotball hilsen fra
Roar