Viser arkivet for mai, 2012

Roar Johansen burde for lengst ha fått en ny avtale !

Jeg leste i dagens avis med sjokk og vantro, at dette kan være Roar Johansen sin siste sesong. Det er jo skammelig, at mannen som for meg ER Sarpsborg 08, ikke har fått ny kontrakt ennå. Det er jo han som virkelig har fått fart på fotballinteressen her i byen. Takket være en herlig spillestil og innstilling til fotballen. Han har etter min mening gjort gull ut av gråstein. Vi har kanskje en, eller to spillere som holder et greit tippeliganivå.
Resten blir gode pga samhandling, spillestil, og at Roar Johansen har maktet å få det beste fram i hver enkelt spiller.
Jeg husker så alt for godt de mange magre årene i Sarpsborg. Hvor spillermaterialet var omtrent som nå, minus 1-2 profiler. Husker den “ræva” fotballen vi spilte. Veldig mye langballer. Finspillet var nesten fraværende. Og med 2-300 tilskuere i snitt på kampene.
Det kan fort ende der igjen. Hvis det sportslige utvalget med Bjørge Øiestad i spissen ikke handler raskt. Roar Johansen kan raskt få tilbud fra andre klubber som satser.
Det er skammelig at ikke Roar allerede har fått kontraktsforslag. Hva i all verden skjer ?
Hvorfor venter Bjørge Øiestad &co?? Tenker de at hvis det ikke blir opprykk, så er det ikke godt nok?
Og at de vil se an resultatene?
Etter min mening spiller det ingen rolle om vi rykker opp eller ei, det viktigste er at vi er der oppe med de 20-25 beste lagene i Norge. Og at vi spiller attraktiv fotball. Dette er jo hovedårsaken til at 08 har fått et gledelig oppsving på publikumssiden.
Og skulle vi rykke opp igjen, ja.. så er det bare fantastisk.
Bjørge Øiestad sier at han har flere trenernavn på blokken, og at de ville ta en prat med disse. Dessuten at det er en såkalt 15 punkters plan med 15 spørsmål som de aktuelle helst bør svare ja til ?? Hva i all verden?? Det er greit å ha målsetninger, men dette høres ut som en kontorrottes byråkratiske makkverk. Det høres ut som et supperåd, spør du meg.
Fotball bør være mye enklere enn som så. Det handler om spillestil, kjemi og ikke minst det Roar Johansen er flink med.. nemlig få det beste ut av hver enkelt spiller som 08 disponerer.
Det er svært få trenere i Norge som har de pedagogiske evnene som Roar. Sammenligner ham litt med gamle Nils Arne Eggen. Selv om Eggen hadde midlene og spillerne.
Hvis ikke Bjørge Øiestad og det sportslige utvalget nå ikke satser på Roar Johansen og kontinuitet for laget og byen, så er det en stor skandale !!
Da viser styret stor inkompetanse og bør gå!! Det er allerede en liten skandale at Roar tidlig i sesongen ikke har blitt tilbudt en god og langsiktig kontrakt.
Håper ikke styret og stell i klubben nå tror at vi har blitt så store og breiale som f.eks FFK har trodd.
At det har gått til deres hoder og da begynner å sparke trenere fordi det evt ikke skulle bli et opprykk.
Da er første spikeren i 08 samarbeidet slått.
Stå på Roar Johansen. Du er elsket i byen !!!